TROFEE

De-a lungul timpului, Iridex Group Constructii a fost rasplatita pentru calitatea lucrarilor executate cu numeroase trofee si premii.

 

Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), un important formator de opinie din domeniul constructiilor, a acordat mai multe astfel de premii firmei noastre pentru lucrari desfasurate pe teritoriul Romaniei.

  • Trofeul Calității ARACO 2016 pentru construcția depozitului de la Ciocăneşti, proiectarea, construcția şi punerea în funcțiune a stației de sortare, compostare şi tratarea levigatului în județul Călăraşi.

  • Trofeul Calității ARACO 2015 pentru construcția stației de sortare, compostare şi transfer Oneşti.

  • Trofeul Calitatii ARACO 2012 pentru constructia unui nou depozit de deseuri municipale si constructia statiei de compostare si a celei de sortare la Tarpiu, Judetul Bistrita Nasaud

  • Trofeul Calitatii ARACO 2009 pentru lucrarile de stabilizare a alunecarilor de teren, punerea in siguranta, modelarea si ecologizarea zonelor afectate la cariera Slanic Nord, Judetul Arges.

  • Trofeul Calitatii ARACO 2005 pentru lucrarile de inchidere a depozitului de deseuri periculoase si constructia unuia nou la S.C. Terapia Cluj-Napoca S.A.

  • Trofeul IAGI la categoria “Proiecte executate în condiții extreme” pentru lucrarea Lac de acumulare pentru apă potabilă și apă tehnologică Mioarele - Domeniul schiabil Voineasa-Transalpina.

 

View the embedded image gallery online at:
http://iridexcons.ro/2012-11-10-12-37-52#sigFreeIda4b35252de

Calitatea construcției este importantă prin urmare oamenii joacă un rol major. Angajații noștri sunt profesioniști astfel încât să construim cele mai bune facilități și avem mereu grijă de tehnologia de control și de utilizare.