In portofoliul de lucrari pe care Iridex Group Constructii le executa se afla urmatoarele: depozite de deșeuri municipale și industriale (periculoase și nepericuloase), lucrări hidrotehnice, lucrări de îmbunătățiri funciare, reintegrarea haldelor miniere în mediul înconjurător, rețele de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, stații de tratare apă potabilă, stații de epurare ape uzate, drumuri, platforme și piste aeroportuare, demolări, construcții civile și industriale.La execuția acestor lucrări de construcții folosim tehnologii și utilaje moderne care reduc consumul de materiale convenționale.

Proiecte constructii civile si industriale

Proiecte constructii civile si industriale

Incepand cu structura de rezistenta, inchideri si compartimentari, utilitati si pana la realizarea finisajelor interioare si exterioare, Iridex Group Constructii se mandreste cu lucrari de constructii civile la care materialele de calitate, tehnologiile utilizate precum si personalul calificat fac diferenta. Astfel, Iridex Group Constructii se constituie ca un jucator important si pe piata lucrarilor de constructii civile si industriale.

Lucrari de infrastructura

Lucrari de infrastructura

In domeniul lucrarilor de apa-canal, Iridex Group Constructii are experienta in realizarea de statii de tratare pentru apa menajera, statii de epurare a apelor uzate, precum si a alimentarilor cu apa dar si a sistemelor de canalizare. Detinem atat personal specializat in executia de astfel de lucrari cat si utilajele si echipamentele necesare.

Eficienta energetica

Eficienta energetica

Iridex Group Constructii este un furnizor de solutii inteligente integrate, de tip SMART, privind cladirile inteligente. Solutiile propuse integreaza tehnologii in domeniile eficientei energetice, securitate, managementul depozitelor / stocurilor, IT etc.

Proiecte demolari

Proiecte demolari

Folosind tehnologii diverse (demolare mecanica, explozii controlate), Iridex Group Constructii poate dezafecta orice gen de cladiri sau hale industriale. Increderea in finalizarea cu succes a unor astfel de proiecte se bazeaza pe experienta importanta in acest domeniu acumulata in timp.