Lucrari de infrastructura

Lucrari de infrastructura

Infrastructura Managementul Deseurilor

Infrastructura Managementul Deseurilor

In domeniul de activitate al firmei Iridex Group Constructii, executia depozitelor pentru deseuri municipale si industriale, (nepericuloase si periculoase), precum si executia de statii de sortare si compostare sau executia de statii de transfer pentru deseuri, reprezinta una dintre cele mai importante referinte. Expertiza firmei Iridex Group Constructii in acest domeniu are la baza istoricul de aproape un sfert de secol, timp in care, pe intreg teritoriul Romaniei, aceasta a executat si executa astfel de lucrari.

Retele de alimentare cu apa

Retele de alimentare cu apa

Atunci cand vorbim despre retele de alimentare cu apa, Iridex Group Constructii detine thnologia, utilajele si oamenii calificati pentru realizarea excavatiilor necesare, sudarea conductelor, montarea vanelor, a contoarelor, constructia caminelor, realizarea umpluturilor, compactarilor si refacerea integrala a sistemului rutier. Aceste lucrari pot fi executate atat in cazul retelelor noi cat si in cazul interventiilor pentru reparatii sau modernizare a retelelor existente.

Sisteme de canalizare

Sisteme de canalizare

Experienta capatata cu ocazia realizarii unor importante lucrari la sisteme de canalizare in Bucuresti si in alte localitati ale tarii, ne determina sa spunem ca Iridex Group Constructii se constituie, si in acest domeniu, intr-un partener viabil pentru realizarea sitemelor de canalizare de orice dimensiuni. Putem aborda solutii care folosesc conducte de PVC, PEID, fibra de sticla sau beton armat.

Statii de tratare apa potabila

Statii de tratare apa potabila

Parte integranta a sistemelor de alimentare cu apa pentru uz domestic, statiile de tratare a apei reprezinta unul dintre elementele obligatorii pentru a putea asigura consumatorilor apa conforma cu standardele in vigoare. Si in acest domeniu, Iridex Group Constructii are experienta, dispune de tehnologii si oameni calificati astfel incat sa poata realiza la cele mai inalte standarde statii de tratare a apei.

Statii de epurare ape uzate

Statii de epurare ape uzate

Statiile de epurare a apelor uzate contribuie cu succes la reducerea impactului activitatii umane asupra mediului inconjurator si, mai ales, contribuie la conservarea resurselor de apa ale Terei. Ca parte integranta a implicarii Iridex Group Constructii in realizarea de lucrari pentru conservarea resurselor naturale, constructia de statii de epurare pentru ape uzate reprezinta o ramura distincta a activitatii noastre. Inca de la primele lucrari in acest domeniu, Iridex Group Constructii a abordat solutii care sa garanteze performante maxime, fiabilitate si durabilitate.

Proiecte drumuri si poduri

Proiecte drumuri si poduri

Folosind tehnologii si utilaje moderne, ce permit economii de materiale conventionale, Iridex Group Constructii executa lucrari de armare a fundatiilor slabe, de ranforsare a straturilor de asfalt, constructii de ramblee cu taluzuri abrupte, platforme, parcari sau piste aeroportuare. De asemenea, Iridex Group Constructii executa si lucrari de reparatii, desfaceri/refaceri a sistemelor rutiere in urma lucrarilor edilitare de reabilitare.