Initiativa si loialitate!

Iridex Group Construcții, parte din grupul de companii IRIDEX GROUP, este capabila să execute proiecte mari de infrastructură, depozite de deșeuri municipale și periculoase, rețele de alimentare cu apă și canalizări, stații de tratare a apei, stații de epurare precum și lucrări speciale de construcții. În același timp, firma este cunoscuta pentru personalul calificat si pentru echipamentele și materialele de construcții ecologice pe care le utilizează.

Încă de la început, Iridex Group Construcții a cunoscut o creștere continuă a cifrei de afaceri și a numărului de angajați. Performanța firmei se bazează pe un management inspirat, parteneri de încredere, pe abilitatea de a se adapta la cererea pieței și, nu în ultimul rând, pe loialitatea și inițiativa angajaților.

Combinând experienţa si tradiţia locala cu know-how-ul european, am creat sinergii care ne permit să oferim clienţilor noştri o gamă largă de servicii de înaltă calitate, adaptate la nevoile fiecarui client, in special la proiecte de mediu.

Iridex Group Constructii garantează clienților săi lucrări de înaltă calitate şi rentabilitate, începând din faza de proiectare până la finalul proiectului.

 Constructii - industrie complexă prin urmare companii se bazează pe personalul. Angajații noștri sunt profesioniști Aceasta este garanția noastră de calitate și avem mereu grijă de tehnologia de control și de utilizare.