Water and Sewage Water Works

Water and Sewage Water Works

Water Supply Networks

Water Supply Networks

When we talk about water supply networks, Iridex Group Constructii owns the construction technology, equipment and qualified people in order to achieve the necessary excavations, pipes welding, valves and meters fitting, manholes execution, fillings, compaction and full rehabilitation of the pavement. These works can be executed both for the new networks and for repairing or modernization of the existing networks.

Sewage systems

Sewage systems

Experienta capatata cu ocazia realizarii unor importante lucrari la sisteme de canalizare in Bucuresti si in alte localitati ale tarii, ne determina sa spunem ca Iridex Group Constructii se constituie, si in acest domeniu, intr-un partener viabil pentru realizarea sitemelor de canalizare de orice dimensiuni. Putem aborda solutii care folosesc conducte de PVC, PEID, fibra de sticla sau beton armat.

Water treatment plants

Water treatment plants

Parte integranta a sistemelor de alimentare cu apa pentru uz domestic, statiile de tratare a apei reprezinta unul dintre elementele obligatorii pentru a putea asigura consumatorilor apa conforma cu standardele in vigoare. Si in acest domeniu, Iridex Group Constructii are experienta, dispune de tehnologii si oameni calificati astfel incat sa poata realiza la cele mai inalte standarde statii de tratare a apei.

Sewage water treatment plants

Sewage water treatment plants

Statiile de epurare a apelor uzate contribuie cu succes la reducerea impactului activitatii umane asupra mediului inconjurator si, mai ales, contribuie la conservarea resurselor de apa ale Terei. Ca parte integranta a implicarii Iridex Group Constructii in realizarea de lucrari pentru conservarea resurselor naturale, constructia de statii de epurare pentru ape uzate reprezinta o ramura distincta a activitatii noastre. Inca de la primele lucrari in acest domeniu, Iridex Group Constructii a abordat solutii care sa garanteze performante maxime, fiabilitate si durabilitate.