Lucrari

In portofoliul de lucrari pe care Iridex Group Constructii le executa se afla urmatoarele: depozite de deșeuri municipale și industriale (periculoase și nepericuloase), lucrări hidrotehnice, lucrări de îmbunătățiri funciare, reintegrarea haldelor miniere în mediul înconjurător, rețele de alimentare cu apă, sisteme de canalizare, stații de tratare apă potabilă, stații de epurare ape uzate, drumuri, platforme și piste aeroportuare, demolări, construcții civile și industriale.La execuția acestor lucrări de construcții folosim tehnologii și utilaje moderne care reduc consumul de materiale convenționale.

Infrastructura Managementul Deseurilor

Infrastructura Managementul Deseurilor

Fie ca este vorba despre depozite de deseuri, reintegrarea haldelor miniere sau despre decontaminarea terenurilor poluate, Iridex Group Constructii este partenerul ideal pentru executia de astfel de lucrari. Experienta noastra, de peste 20 de ani, ne recomanda.

Lucrari de imbunatatiri funciare

Lucrari de imbunatatiri funciare

Iridex Group Constructii a executat de-a lungul timpului o serie intreaga de lucrari de aparare impotriva inundatiilor sau combatere a eroziunii solului, lucrari de intretinere, precum si reabilitarea si consolidarea terenurilor afectate de fenomene naturale sau de activitatea omului. Astfe, cu mijloace proprii sau in parteneriat cu alte firme, putem aborda cu succes proiecte de orice dimensiune in domeniul lucrarilor de imbunatatiri funciare.

Lucrari de apa canal

Lucrari de apa canal

In domeniul lucrarilor de apa-canal, Iridex Group Constructii are experienta in realizarea de statii de tratare pentru apa menajera, statii de epurare a apelor uzate, precum si a alimentarilor cu apa dar si a sistemelor de canalizare. Detinem atat personal specializat in executia de astfel de lucrari cat si utilajele si echipamentele necesare.

Demolari

Demolari

Folosind tehnologii diverse (demolare mecanica, explozii controlate), Iridex Group Constructii poate dezafecta orice gen de cladiri sau hale industriale. Increderea in finalizarea cu succes a unor astfel de proiecte se bazeaza pe experienta importanta in acest domeniu acumulata in timp.

Drumuri si poduri

Drumuri si poduri

Folosind tehnologii si utilaje moderne, ce permit economii de materiale conventionale, Iridex Group Constructii executa lucrari de armare a fundatiilor slabe, de ranforsare a straturilor de asfalt, constructii de ramblee cu taluzuri abrupte, platforme, parcari sau piste aeroportuare. De asemenea, Iridex Group Constructii executa si lucrari de reparatii, desfaceri/refaceri a sistemelor rutiere in urma lucrarilor edilitare de reabilitare.

Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale

Incepand cu structura de rezistenta, inchideri si compartimentari, utilitati si pana la realizarea finisajelor interioare si exterioare, Iridex Group Constructii se mandreste cu lcrari de constructii civile la care materialele de calitate, tehnologiile utilizate precum si personalul calificat fac diferenta. Astfel, Iridex group Constructii se constituie ca un jucator important si pe piata lucrarilor de constructii civile si industriale.