Iridex Group Constructii ofera servicii de calitate in debitarea laser a materialelor precum otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu. De asemenea avem capacitatea de a produce cele mai diverse confectii metalice usoare si grele la comanda, in functie de cerintele clientului. Printre altele Iridex Group Constructii ofera si servicii de deszapezire, cu utilzaje de ultima generatie sau inchiriere utilaje de deszapezire.

Debitare laser

Debitare laser

Oferim servicii de calitate in debitarea laser a materialelor precum otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu. Masa de lucru a masinilor de debitat cu laser este de maximum 3000 mm lungime si 1500 mm latime. Grosimea maxima de debitare este de 20 mm pentru otel carbon, 12 mm pentru otel inoxidabil si 8 mm pentru aluminiu.

Confectii metalice

Confectii metalice

Sectia de confectii metalice si prelucrari mecanice se afla in incinta sediului Iridex Group Constructii. Ambele sectii se afla in interiorul unei hale cu suprafata construita de 2.211,30 mp.

Deszapezire

Deszapezire

Iridex Group Constructii executa in Romania servicii de deszapezire sau ofera spre inchiriere utilaje pentru activitatea de deszapezire. Vehiculele folosite pentru deszapezire sunt echipate corespunzator cu pluguri si lame de zapada profesionale.